Ankeret - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Velkommen til visning!

Vi har visning hver torsdag kl. 12–13 i visningssenteret i Jernbaneveien 29. Det er også mulig å få privatvisning ved henvendelse til megler.

Ankeret

Bo på bryggekanten i Sandnes!

Bo på bryggekanten

Ankeret er de første 70 av totalt 280 leiligheter i Havneparken i Sandnes. Mange av leilighetene får sydvendte balkonger og utsikt til sjøen – flere får både to, tre og fire uteplasser med tilgang fra flere rom.

Informasjon til naboene

Backe Rogaland AS er valgt som totalentreprenør av Solon Eiendom til å bygge prosjektet Ankeret. Last ned informasjonsbrev fra entreprenør under.

Tegnet av de anerkjente arkitektene SpaceGroup

Solon utvikler store deler av Havneparken i samarbeid med de anerkjente arkitektene SpaceGroup. De tegner spennende boliger som vil appellere til alle som vil nyte bylivet på kaikanten. SpaceGroup har vært tungt involvert i havnefrontutvikling i en rekke byer, og nå er det Sandnes som skal løftes til nye høyder.

Velkommen til Ankeret.
En del av Havneparken.

Havneparken skal være et sted du kan bo, leve og jobbe. En trygg havn for deg og dine. Men også en urban, smakfull, tilgjengelig, spennende og myldrende havn. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Contact our agents

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90