Ankeret - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Nå kan du flytte rett inn!

Kontakt våre meglere for å få en privat visning i møblerte leiligheter.

Ankeret

Bo på bryggekanten i Sandnes!

Nå kan du flytte inn i Ankeret!

Drømmer du om en leilighet med sentral beliggenhet, gode solforhold og en fantastisk utsikt over innseilingen til Sandnes? Ankeret er et boligprosjekt av de sjeldne, på en av byens aller beste tomter! Det er fortsatt flere fine 3-romsleiligheter igjen. Ankeret er nå innflyttingsklart – her venter dine nye naboer på deg!

Informasjon til naboene

Backe Rogaland AS er valgt som totalentreprenør av Solon Eiendom til å bygge prosjektet Ankeret. Last ned informasjonsbrev fra entreprenør under.

Tegnet av de anerkjente arkitektene SpaceGroup

Solon utvikler store deler av Havneparken i samarbeid med de anerkjente arkitektene SpaceGroup. De tegner spennende boliger som vil appellere til alle som vil nyte bylivet på kaikanten. SpaceGroup har vært tungt involvert i havnefrontutvikling i en rekke byer, og nå er det Sandnes som skal løftes til nye høyder.

Velkommen til Ankeret.
En del av Havneparken.

Havneparken skal være et sted du kan bo, leve og jobbe. En trygg havn for deg og dine. Men også en urban, smakfull, tilgjengelig, spennende og myldrende havn. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90