Ankeret - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Velkommen til privatvisning!

Kontakt megler for å gjøre en avtale. Det tilrettelegges for god håndhygiene med håndsprit. Ta med og benytt munnbind. Vi tilbyr også digital gjennomgang på Teams eller Facetime. Der går megleren gjennom modell og forteller om prosjektet. Velkommen til trygg visning!

Ankeret

Bo på bryggekanten i Sandnes!

Salget er i gang

Kom innom vårt flotte visningssenter i Jernbaneveien 29! Her kan du lære mer om prosjektet og møte våre meglere.

Ankeret er de første 70 av totalt 280 leiligheter i Havneparken i Sandnes. Mange av leilighetene får sydvendte balkonger og utsikt til sjøen – flere får både to, tre og fire uteplasser med tilgang fra flere rom.

Tegnet av de anerkjente arkitektene SpaceGroup

Solon utvikler store deler av Havneparken i samarbeid med de anerkjente arkitektene SpaceGroup. De tegner spennende boliger som vil appellere til alle som vil nyte bylivet på kaikanten. SpaceGroup har vært tungt involvert i havnefrontutvikling i en rekke byer, og nå er det Sandnes som skal løftes til nye høyder.

Velkommen til Ankeret.
En del av Havneparken.

Havneparken skal være et sted du kan bo, leve og jobbe. En trygg havn for deg og dine. Men også en urban, smakfull, tilgjengelig, spennende og myldrende havn. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90