Ankeret - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Visning hver lørdag kl. 12 i hele sommer!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!

Ankeret

Bo på bryggekanten i Sandnes!

9 ledige leiligheter!

Drømmer du om en leilighet med sentral beliggenhet, gode solforhold og en fantastisk utsikt over innseilingen til Sandnes? Ankeret er et boligprosjekt av de sjeldne, på en av byens aller beste tomter! Det er fortsatt flere fine 3-romsleiligheter igjen. Ankeret er nå innflyttingsklart, og vi har fleksibel overtakelse. Ta kontakt med megler, så kan du få omvisning i din nye drømmebolig!

Er en av disse din nye drømmebolig?

Sørfløyen

Leilighet C603

Luftig 3-roms på 79 kvm med både balkong, terrasse og parkeringsplass. Entré med god plass til garderobe. Delvis adskilt stue/kjøkken. Overbygget terrasse mot sør/øst med nydelig utsikt. Leiligheten ligger i 6. etasje.

Sørfløyen

Leilighet E401

Åpen og lys 3-roms på 107 kvm med både terrasse, balkong og parkeringsplass. Terrassen har god plass til sittegruppe. God skapplass i entreen. Kjøkken adskilt med halvvegg. Flott utsikt mot fjorden fra stue og kjøkken! Leiligheten ligger i 4. etasje.

Nordfløyen

Leilighet A401

3-roms på 83 kvm med både balkong og terrasse, beliggende i 4. etasje. To soverom, hvor det ene har direkte tilgang til bad. Balkong med kveldssol. Denne leiligheten kan oppleves møblert!

Nordfløyen

Leilighet C301

Flott 3-roms på 108 kvm med terrasse, balkong og parkerinsgplass. Romslig stue/kjøkken på hele 55 kvm. Stor balkong på 22 kvm med utsikt til fjorden. Hovedsoverom med innebygd garderobe og stort privat bad. Mulighet for lagringsplass i både entré og gang. Leiligheten ligger i 3. etasje.

Nordfløyen

Leilighet B303

Flott 3-roms på 98 kvm med romslig terrasse og balkong. Ligger i 3. etasje. Parkeringsplass medfølger. Denne leiligheten er nå solgt!

Sørfløyen

Leilighet D601

Flott og romslig 3-roms på 98 kvm med både balkong, terrasse og parkeringsplass. Adskilt stue og kjøkken. Stort hovedsoverom med walk-in og privat bad. Nydelig utsikt over fjorden fra terrassen. Gjestesoverom med flott utsikt. Leiligheten ligger i 6. etasje.

Nordfløyen

Leilighet C601

Flott 3-roms på 91 kvm med både balkong, terrasse og parkeringsplass. Terrasse rett ut fra kjøkkenet, og her får ettermiddagssol. God kjøkkenløsning med alle hvitevarer inkludert. Stort hovedsoverom med privat bad. Romslig stue som er lett å møblere. Leiligheten ligger i 6. etasje.

Nordfløyen

Leilighet B501

Romslig 3-roms på 104 kvm med både balkong, terrasse og parkeringsplass. Overbygget terrasse med god utsikt over fjorden. Stor stue/kjøkken på hele 53 kvm, her er det enkelt å møblere og å skape egne soner. Hovedsoverom med utsikt og eget bad. God plass til garderobe i entreen. Leiligheten ligger i 5. etasje.

Nordfløyen

Leilighet C501

Romslig 3-roms på 92 kvm med både terrasse, balkong og parkeringsplass.Flott 3-roms på 91 kvm med både balkong, terrasse og parkeringsplass. Terrasse rett ut fra kjøkkenet, og her får du ettermiddagssol. God kjøkkenløsning med alle hvitevarer inkludert. Stort hovedsoverom med privat bad. Romslig stue som er lett å møblere. Leiligheten ligger i 5. etasje.

Nordfløyen

Leilighet C401

Nydelig 3-roms på 102 kvm med terrasse, balkong og parkeringsplass. Skjermet kjøkkenløsning. Overbygd terrasse med utsikt mot fjorden. Hovedsoverom med stort privat bad og innebygd garderobe. Stor stue med nydelig utsikt over fjorden. Entre med god plass til garderobe. Leiligheten ligger i 4. etasje.

Nordfløyen

Leilighet B502

Lekker 3-roms på 83 kvm med to uteplasser. Flott utsikt fra terrassen og ettermiddagssol på balkongen. Gjeste-wc. Leiligheten ligger i 5. etasje.

Nordfløyen

Leilighet B403

Fin 3-roms på 93 kvm med både terrasse, balkong og parkeringsplass. Hovedsoverom med privat bad og god plass til romslig garderobe. Stue og kjøkken er delvis adskilt. Gjeste-wc. Leiligheten ligger i 4. etasje.

Sørfløyen

Leilighet D402

Flott 3-roms på 94 kvm med romslig terrasse og parkeringsplass. Adskilt avdeling med soverom. Overbygget terrasse, godt skjermet og møbleringsvennlig. Flott utsikt fra alle oppholdsrom!
Romslig bad og god kjøkkenplan. Leiligheten ligger i 4. etasje.

Informasjon til naboene

Backe Rogaland AS er valgt som totalentreprenør av Solon Eiendom til å bygge prosjektet Ankeret. Last ned informasjonsbrev fra entreprenør under.

Tegnet av de anerkjente arkitektene SpaceGroup

Solon utvikler store deler av Havneparken i samarbeid med de anerkjente arkitektene SpaceGroup. De tegner spennende boliger som vil appellere til alle som vil nyte bylivet på kaikanten. SpaceGroup har vært tungt involvert i havnefrontutvikling i en rekke byer, og nå er det Sandnes som skal løftes til nye høyder.

Velkommen til Ankeret.
En del av Havneparken.

Havneparken skal være et sted du kan bo, leve og jobbe. En trygg havn for deg og dine. Men også en urban, smakfull, tilgjengelig, spennende og myldrende havn. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90