Om Solon - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Visning hver lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!

Om Solon

Vi bygger din foretrukne bolig!

Solon

Vi er Solon Eiendom og vi er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer, design og arkitektur. Prosjektet Ankeret på bryggekanten i Havneparken i Sandnes er intet unntak.

Gjennom 15 år har vi levert over 2200 kvalitetsboliger, og nå er det nærmere 1000 boliger under bygging. Gjennom fire kontorer i Skandinavia, utvikler vi boliger i og rundt de største byene, samt en rekke fritidsleiligheter ved populære fjellområder som Hemsedal, Geilo og Hafjell.

Vårt mål er å skape den foretrukne boligen i området, og vi holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel. Vi tilstreber å levere boliger som skiller seg ut og som både vi og boligkjøper kan være stolte av i mange år.

Flere av våre prosjekter har mottatt utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. Verdt å nevne i den sammenheng er Ullevål Tårn, som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016, Sæter Terrasse som mottok American Architecture Price i 2017 og Vannkanten som ble vinner av verdens beste boligbygg av WAN (World Architecture News) i 2014. I 2020 fikk vi også tildelt Statens pris for byggekvalitet for prosjektet vårt i Vindmøllebakken i Stavanger.

Vi bruker faste samarbeidspartnere og håndverkere med samme mål som oss – skape boliger med høy bokvalitet gjennom gode romløsninger, fine fellesområder og flott arkitektur.

Vi er opptatt av å alltid levere plassbygde prosjekter med identitet, varighet og tilpasset det unike nærmiljø. Vi håper du synes at vi har fått det til også i dette prosjektet.

I tillegg har vi ulike former for bærekraft høyt oppe på agendaen, både med tanke på miljø, sosialt og økonomi. Vi bygger blant annet med varige materialer, vi skaper sosiale møteplasser både ute og inne og vi støtter opp om lokale organisasjoner for å skape et trygt og aktivt område for store og små.