Om Ankeret - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Visning hver onsdag og lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!

Om Ankeret

Bo på bryggekanten!

Ankre opp for en ny hverdag

Ankeret ligger spektakulært plassert i Havneparken – den nye delen av sentrum langs havnefronten i Sandnes.

Beliggenheten er fantastisk. Det tar bare noen minutter å gå til sentrum og Ruten. Caféer, restauranter, kino og butikker ligger en kort spasertur unna. Det er kort vei til det meste. I Ankeret blir det enkelt å nyte byen og alt den har å by på av kulturtilbud og matgleder. Alt ligger til rette for for gode dager – med både sjøen og byen rett utenfor døra.

I Ankeret får du leiligheter med store vindusflater og flott utsikt. Flere av leilighetene har flere solrike uteplasser. Der du kan du sitte med boken din, en kopp kaffe og bare ha det bra. Uteplassen skal kunne brukes året rundt.

Prosjektet består av 70 leiligheter fra 37 til 196 kvadratmeter. Med andre ord – her finner du boligen du trenger. Den som passer akkurat til deg.

Unik er et stort ord, men i Ankeret stemmer det.

Alle leilighetene er forskjellige. Målet har hele tiden vært å utnytte kvalitetene på tomten fullt ut. Totalt inneholder ankeret 70 unike leiligheter.

Ankeret er tegnet av de anerkjente arkitektene SpaceGroup. De har preget havnefrontutvikling i en rekke byer. Nå er det Sandnes som løftes til nye høyder.

Arkitekturen i Ankeret et resultat av en innenifra og ut tanke. Altså at tomtens naturgitte kvaliteter som nærhet til sjøen og generøse uterom mot sør og vest i størst mulig grad tas inn i leilighetene. Hver leilighet har en individuell utforming – noe som faktisk ikke er vanlig. Samtidig som de inngår i en større helhet som gir Ankeret en tydelig identitet.

Flest mulig leiligheter skulle både få utsikt til fjorden og solvendte uteplasser – de fleste er gjennomgående og får begge deler. God arkitektur forener velprøvd byggeskikk, solid og godt håndverk og vilje til å tenke nytt. Ankeret er trygt forankret i en arkitektonisk tradisjon, samtidig som det peker framover. Dette er arkitektur som blir et positivt bidrag til bymiljøet i årene som kommer.

Rom for fellesskap

Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

I tillegg til de rause, private uteområdene blir det flere felles takterrasser på plan fem, seks og åtte i tillegg til hagen på plan to. Dette gir fantastiske muligheter for flere, parallelle sammenkomster og arrangementer. Alt ligger egentlig til rette for å skape et svært sosialt fellesskap.

På plan to vil det være en toroms gjesteleilighet på 48 kvm. som disponeres av sameiet og som kan leies av beboerne ved behov.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90