Fellesområder - Havneparken Sandnes
Info
Toggle

Visning hver lørdag kl. 12 i hele sommer!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!

Fellesområder

Møteplasser

Ankeret avgrenses av fire ulike uterom. Mot sør blir det et parkområde, mot øst blir det havnepromenade, mot nord grenser bygget til Bydelstorget og mot vest etableres Sportsplassen.

Bydelstorget blir et møtepunkt og sosial arena. Her blir det plass til minikonserter, markeder og mye liv og røre. Et fint sted å møtes for byens beboere i alle aldre.

Sportsplassen blir en plass for alle som liker å utfolde seg, uansett alder. Her blir det muligheter for planlagte og spontane aktiviteter med både styrketrening og ballaktiviteter. Eller hva med en tur i klatreveggen? Det er lagt til rette for attraktive møteplasser som kan nytes alene eller sammen med andre.

I forlengelsen av Sportsplassen leder en stor og romslig trapp opp til den frodige og grønne hagen på plan to. Dette blir hovedadkomsten til Ankeret. Det arkitektoniske grepet med trapp fra Ankerets hage ned til gateplan bidrar til å gjøre fasaden levende og spennende. Samtidig bidrar denne nedtrappingen til mer sol, utsikt og samspill med de omkringliggende plassene og parkene – alt som ligger rett utenfor døra.

Til gjestene

På plan 2 vil det være en hyggelig og romslig toroms gjesteleilighet på 48 kvm. Denne disponeres av sameiet, og kan leies av beboerne ved behov. En behagelig løsning dersom du får mange gjester på besøk eller har overnattingsgjester som ønsker litt privatliv.
1650899285-2829-05-SOL-i-10-standard-living-kitchen_R01-LR

Livet på taket

I tillegg til de private uteområdene blir det flere felles takterrasser. På plan fem, seks og åtte blir det takterrasser med flotte muligheter for soling, matlaging og bespisning. Dette gir fantastiske muligheter for flere, parallelle sammenkomster og arrangementer. Alt ligger til rette for å bli kjent med naboene og for å skape et sosialt og hyggelig fellesskap i Ankeret – hvis man ønsker det.

Kort vei til det meste

Beliggenheten til Ankeret er fantastisk, med kort vei til både sjø og shopping. Å rusle en tur tur langs kaia er alltid en fin opplevelse. Uansett vær.

En kort spasertur tar deg til butikker, spisesteder, kulturaktiviteter, treningssenter og alt Sandes sentrum har å by på. Å kunne bo midt i byen byr på mange fordeler. Samtidig ligger en rekke parker og turområder som Sandvedparken og Stokkelandsvannet i nærheten. Lev godt og sentralt i Ankeret.

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90