Ankeret i Havneparken Sandnes | Det var en enkel beslutning!
Info
Toggle

Visning hver onsdag og lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!
For Milfrid og Finn Egil Sørbø var valget lett da de skulle kjøpe seg leilighet i Ankeret i Havneparken. Foto: Eberlin

– Det var en enkel beslutning!

Utsikt til fjorden, solrik uteplass og byen rett utenfor døra. For Milfrid og Finn Egil Sørbø var valget lett da de skulle kjøpe seg leilighet i Ankeret i Havneparken – den nye delen av sentrum langs havnefronten i Sandnes. At prosjektet er preget av god arkitektur og fremstår som et nyskapende og spennende bygg var også viktig for paret. Solon Eiendom legger nemlig stor vekt på å bygge boliger som skiller seg ut og som leveres med gjennomgående høy kvalitet. Ankeret er intet unntak.
Dette er saken
 • Milfrid og Finn Egil Sørbø har kjøpt en 3-roms leilighet i boligprosjektet Ankeret i Havneparken, Sandnes.
 • Den sentrale beliggenheten og byggets særegene arkitektur var avgjørende for paret.
 • Ankeret består av 70 leiligheter fra 37 til 196 kvm.
 • Uvikles av Solon Eiendom.
 • Alle leilighetene er individuelt tilpasset for optimale sol- og utsiktforhold.
 • Tegnet av arkitektkontoret SpaceGroup som tidligere 
har utviklet havnefronten i en rekke byer.
 • Ankeret ligger i Havneparken – det tidligere havneområdet som skal 
transformeres til et nytt byrom med et innholdsrikt og variert tilbud av 
aktiviteter, rekreasjon, handel og service.
 • Havneparken vil blant annet bestå av sportsplass, havnepromenade, 
bydelstorg, parker og lekeplass
Les mer

Milfrid og Finn Egil Sørbø er lykkelige kjøpere av en treroms-leilighet i Ankeret. Etter over 40 år i eneboligen sin på Trones følte de at livet var modent for et nytt kapittel nærmere sentrum. Beliggenheten var avgjørende for det spreke pensjonistparet som gleder seg til å bo midt i byen, med gangavstand til det meste.

– Vi kunne ikke ha funnet en bedre plass når vi først skulle flytte. Vi synes bygget er så flott! Vi falt for den særegne arkitekturen og tanken på å bo så nærme sjøen – og samtidig så sentralt. Vi kommer praktisk talt til å bo midt i sentrum. Vi kan gå til absolutt alt. Ankeret ligger midt i indrefileten!

Bylivet på bryggekanten

Beliggenheten til Ankeret er fantastisk. En kort spasertur unna caféer, restauranter, teater og kino. Det gjør det enkelt å nyte byen og alt den har å by på av kulturtilbud og matgleder. Og hvis det frister mer med sjøluft og måkesang er det bare å rusle bortover kaia, finne en benk i sola og nyte utsikten. Her ligger alt til rette for gode dager!

«Ankeret ligger midt i indrefileten!»

– Milfrid Sørbø

I tillegg til de rause, private uteområdene blir det flere felles takterrasser og uteområder i Ankeret. Dette gir fantastiske muligheter for flere parallelle sammenkomster og arrangementer. Uteområdene innbyr til å bli kjent med naboene og alt ligger til rette for å skape et svært sosialt fellesskap. Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

Morgensol og sjøutsikt

Ankeret avgrenses av fire ulike uterom. Mot sør er det et sjenerøst parkområde, mot øst blir det havnepromenade og mulighet for å sitte ved vannkanten. Mot nord grenser bygget til Bydelstorget, og mot vest etableres Sportsplassen.

– Vår leilighet får også en stor og deilig uteplass. Her ser vi frem til å nyte morgensolen og se på livet på kaia, sier Milfrid Sørbø. Vi liker å se på det som skjer og følge med på livet!

I tillegg til de rause, private uteplassene blir det flere felles takterrasser og uteområder i Ankeret. Dette gir fantastiske muligheter for flere parallelle sammenkomster og arrangementer. Uteområdene innbyr til å bli kjent med naboene og alt ligger til rette for å skape et svært sosialt fellesskap. Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

Kvalitet er viktig

Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer og arkitektur. Prosjektene utvikles i tett samarbeid med enere innen sine fagfelt, enten det er arkitekter, landskapsarkitekter eller entreprenører. Og for Milfrid og Finn Egil Sørbø var det viktig at prosjektet er av høy kvalitet, både i materialvalg, planløsninger og på detaljnivå. Alt som til sammen skaper trivsel og god bokvalitet.

– Vi synes arkitekturen er spennende og annerledes. Teglsteinen gir bygget pene farger. Og så liker vi veldig godt at det er tenkt på detaljer som at takhimlingen i leiligheten blir helt slett uten synlige fuger.

Vi gleder oss virkelig til solrike dager, et godt byliv og et godt nabolag i Ankeret, sier Milfrid og Finn Egil Sørbø.

Flere av leilighetene får flott sjøutsikt. Illustrasjon: Eve Images

Havneparken blir det nye sentrum i Sandnes

Solon Eiendom utvikler store deler av Havneparken i Sandnes i samarbeid med arkitektene SpaceGroup. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

– Som utbyggere forvalter vi et stort ansvar. Det vi bygger, setter sitt preg på en hel by i årtier. Kanskje for alltid. Derfor prøver vi å legge til rette for mangfold med tanke på typer boliger, aktiviteter, næring og næringstyper, kollektivtransport og alt annet som preger det urbane livet, sier Jorunn Håvarstein Austbø, prosjektutvikler i Solon Eiendom.


Publisert 3. desember 2021

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90