Ankeret i Havneparken Sandnes | Min egen, splitter nye leilighet!
Info
Toggle

Visning hver onsdag og lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!
Å kunne bo supersentralt og i gåavstand til det meste var helt avgjørende for Tonja Lunde Johansen, da valget falt på ny leilighet i Ankeret. Foto: Eberlin

– Min egen, splitter nye leilighet!

Tonja Lunde Johansen har nettopp kjøpt seg sin aller første bolig. Valget falt på en helt ny leilighet i Ankeret, et spektakulært prosjekt under oppføring i Havneparken i Sandnes. Å kunne bo supersentralt og i gåavstand til det meste var helt avgjørende da valget falt på Ankeret. At den 50 kvadratmeter store leiligheten får en privat uteplass som er nesten like romslig, var selvfølgelig et stort pluss.
Dette er saken
 • Tonja Lunde Johansen har kjøpt sin første bolig, en leilighet på 50 kvm i Ankeret i Havneparken.
 • For Tonja er det viktig å bo midt i byen – med flere turområder i umiddelbar nærhet.
 • Ankeret består av 70 leiligheter fra 37 til 196 kvm.
 • Uvikles av Solon Eiendom.
 • Alle leilighetene er individuelt tilpasset for optimale sol- og utsiktforhold.
 • Ankeret ligger i Havneparken – det tidligere havneområdet som skal 
transformeres til et nytt byrom med et innholdsrikt og variert tilbud av 
aktiviteter, rekreasjon, handel og service.
 • Havneparken vil blant annet bestå av sportsplass, havnepromenade, 
bydelstorg, parker og lekeplass.
Les mer

De 70 leilighetene i Ankeret er alle forskjellige. Da arkitektkontoret SpaceGroup tegnet prosjektet var målet å utnytte kvalitetene på tomten fullt ut. Flest mulig leiligheter skulle få utsikt til fjorden og solvendte uteplasser – de fleste blir gjennomgående og får begge deler. Dette er arkitektur som blir et positivt bidrag til bymiljøet i årene som kommer.

– Jeg liker veldig godt at arkitekturen skiller seg ut, og det er annerledes enn mye annet som bygges i byen. Alle leilighetene er forskjellige, og hver enkelt boenhet er individuelt tilpasset for å få best mulig solforhold, utsikt til fjorden og romslige uteplasser. Det er skreddersøm! sier en fornøyd Tonja.

«Jeg liker at arkitekturen
skiller seg ut»

– Tonja Lunde Johansen

I tillegg til de rause, private uteområdene blir det flere felles takterrasser og uteområder i Ankeret. Dette gir fantastiske muligheter for flere parallelle sammenkomster og arrangementer. Uteområdene innbyr til å bli kjent med naboene og alt ligger til rette for å skape et svært sosialt fellesskap. Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

Byens larm og skogens ro

Beliggenheten til Ankeret er fantastisk. En kort spasertur unna caféer, restauranter, kino og treningssenter. Å kunne bo midt i byen byr på mange fordeler. Samtidig er det ikke langt hvis man ønsker seg mer utfordrende terreng og følelsen av å være ute i naturen. En rekke parker og turområder ligger i umiddelbar nærhet.

– Jeg kommer til å bo veldig sentralt, og det blir deilig å ikke være avhengig av bil og buss. Det skal bli gøy å bli med på det som skjer i sentrum og i det nye havneområdet. Samtidig er det kort vei til både Sandvedparken og Stokkelandsvannet med fine muligheter for løping, trening og rekreasjon, sier Tonja entusiastisk.

Å få det som man vil

Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer og arkitektur. Prosjektene utvikles i tett samarbeid med enere innen sine fagfelt, enten det er arkitekter, landskapsarkitekter, entreprenører eller interiørarkitekter. Og for Tonja var veldig positivt at leiligheten i Ankeret kom med flere tilvalgsmuligheter uten ekstra kostnad.

– Det virker ikke som det spares på noe, hverken når det gjelder interiørvalg, hvitevarer eller kjøkkeninnredning. Det er det beste av det beste. Jeg gleder meg!

«Det er det beste av det beste!»

– Tonja Lunde Johansen

Ankeret ligger spektakulært plassert i Havneparken – en kort spasertur tar deg til caféer, restauranter og kino på noen minutter. Illustrasjon: Eve Images

Boliger løst innenifra og ut

Havneparken og Ankeret er tegnet av arkitektene SpaceGroup. De har preget havnefrontutvikling i en rekke byer. Nå er det Sandnes som løftes til nye høyder.

– Arkitekturen i Ankeret et resultat av en innenifra og ut-tanke. Altså at tomtens naturgitte kvaliteter som nærhet til sjøen og generøse uterom mot sør og vest i størst mulig grad tas inn i leilighetene. Hver leilighet har en individuell utforming – noe som faktisk ikke er vanlig. Samtidig som de inngår i en større helhet som gir Ankeret en tydelig identitet. Målet har vært å gi flest mulig leiligheter både panoramautsikt og terrasse mot sjøen og gjennomlys til en lun balkong mot sørvest, sier Floire Nathanael Daub, arkitekt i SpaceGroup.


Publisert 2. desember 2021

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90