Ankeret i Havneparken Sandnes | Vi gleder oss til å bo i sentrum
Info
Toggle

Visning hver onsdag og lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!
Alice og John Inge gleder seg til å bo med både sentrum og sjøen rett utenfor døra. Foto: Eberlin

– Vi gleder oss til å bo i sentrum!

Sentral beliggenhet, sosiale uteområder og vakker arkitektur var avgjørende for Alice Skjæveland og John Inge Haugvaldstad da de bestemte seg for å slå til på leilighet i Ankeret i Havneparken. De gleder seg til å bo med både sentrum og sjøen rett utenfor døra.
Dette er saken
 • Alice Skjæveland og John Inge Haugvaldstad flytter fra enebolig på Li til leilighet i Ankeret.
 • De ser frem til å bo og leve sentralt og sosialt, og til å nyte felles uteområder og takterrasser.
 • Ankeret består av 70 leiligheter fra 37 til 196 kvm.
 • Uvikles av Solon Eiendom.
 • Alle leilighetene er individuelt tilpasset for optimale sol- og utsiktforhold.
 • Tegnet av arkitektkontoret SpaceGroup som tidligere 
har utviklet havnefronten i en rekke byer.
 • Uvikles av Solon Eiendom.
 • Ankeret ligger i Havneparken – det tidligere havneområdet som skal 
transformeres til et nytt byrom med et innholdsrikt og variert tilbud av 
aktiviteter, rekreasjon, handel og service.
 • Havneparken vil blant annet bestå av sportsplass, havnepromenade, 
bydelstorg, parker og lekeplass
Les mer

Sentral beliggenhet, sosiale uteområder og vakker arkitektur var avgjørende for Alice Skjæveland og John Inge Haugvaldstad da de bestemte seg for å slå til på leilighet i Ankeret i Havneparken. De gleder seg til å bo med både sentrum og sjøen rett utenfor døra.

Alice og John Inge bor i dag på Li med brygge, naust og stor tomt. Huset deres ligger 50 meter fra sjøen, men den nye leiligheten i Ankeret kommer faktisk til å ligge enda nærmere vannkanten. Og med gjennomgående planløsning får de muligheten til å nyte sola hele dagen. Leiligheten til Alice og John Inge er gjennomgående med to solrike uteplasser.

– Vi ville ha en leilighet med mye sol! I Ankeret får vi sol både på dagtid og kveld. Vi gleder oss til å sitte på terrassen og nyte vår nye sjøutsikt, sier Alice og John Inge.

Unik arkitektur

Solon Eiendom legger stor vekt på å bygge boliger som skiller seg ut og som leveres med høy kvalitet og flotte detaljer. I Ankeret får hver leilighet en individuell utforming med flott utsikt og store vindusflater.

– Utformingen av Ankeret er så vakker. Det er et veldig tiltalende og vennlig bygg. Nydelig. Vi blir så glade av å se på det! smiler Alice entusiastisk.

Kort vei til alt

Beliggenheten til Ankeret er fantastisk. En kort spasertur unna caféer, restauranter, teater og konserter. Det gjør det enkelt å nyte byen og alt den har å by på av kulturtilbud og matgleder. Alice og John Inge er glad i å gå på konserter og teater, og gleder seg til å kunne bruke byen aktivt. De synes det er en stor fordel å kunne bo kun noen minutter unna alt.

– Vi gleder oss til å kunne gå til alt. At togstasjonen ligger et steinkast unna Ankeret er også en stor fordel. Toget til Stavanger tar jo bare 15 minutter, sier John Inge.

«Vi gleder oss til å kunne gå til alt»

– Alice Skjæveland og John Inge Haugvaldstad

Sentralt og sosialt

Ankeret får en boligstruktur som skaper et trygt og vennlig sted for sine beboere.
I tillegg til de rause, private uteområdene blir det flere felles takterrasser og uteområder. Dette gir fantastiske muligheter for flere parallelle sammenkomster og arrangementer. Uteområdene innbyr til å bli kjent med naboene. Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

– Vi er veldig sosiale, og liker å bli kjent med nye folk. Vi håper Ankeret blir et hyggelig sted med godt naboskap, det er viktig for oss.

Kvalitet er viktig

Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer og arkitektur og samarbeider tett med enere innen sine fagfelt enten det er arkitekter, landskapsarkitekter eller entreprenører. Alice og John Inge synes det er viktig at uteområdene blir opparbeidet og pent beplantet. At de felles takterrassene blir frodige og hyggelige. Alt som til sammen skaper trivsel og god bokvalitet.

– Selve området skal bli så grønt og fint. Vi gleder oss veldig!

Målet er å skape en human bydel med en god blanding av mykt og hardt, organisk og konstruert. Illustrasjon: Eve Images

Havneparken – et navn som forplikter

Havneparken er ikke bare et navn for en ny bydel. Det er også et løfte om hva bydelen skal bli og hvordan den skal oppleves. Havneparken forener sjøen, parken og sentrum. Den forener boliger og næring – og sist, men definitivt ikke minst, Havneparken skal forene mennesker.

– Havneparken blir en dynamisk bydel som utvikler seg over tid. Som formes av sine beboere og får sin egen karakter. For å lykkes må vi planlegge for det organiske – det som ikke lar seg planlegge, det som vokser fram av seg selv. Derfor prøve vi å forutse hvilke behov og ønsker beboerne har ti – tjue år fram i tid, sier Jorunn Håvarstein Austbø, prosjektutvikler i Solon Eiendom.

 


Publisert 1. desember 2021

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90