På besøk i leiligheten!
Info
Toggle

Visning hver onsdag og lørdag kl. 12!

Ankeret står ferdig, og det er fortsatt noen ledige leiligheter. Kom på visning og opplev den fantastiske utsikten!
Milfrid og Finn Egil Sørbø har vært på befaring i leiligheten sin. Om ett år står den innflyttingsklar.

På befaring i leiligheten

Nå nærmer det seg ett år til innflytting i Ankeret, og det vises på byggeplassen og området rundt. Det er full aktivitet og mye har skjedd den siste tiden. Betongarbeidet pågår for fullt, og nå er femte og sjette etasje ferdig støpt. Alt er i rute og fremdriften går som planlagt.
Dette er saken
 • Milfrid og Finn Egil Sørbø har kjøpt en 3-roms leilighet i boligprosjektet Ankeret i Havneparken, Sandnes.
 • Den sentrale beliggenheten og byggets særegene arkitektur var avgjørende for paret.
 • Ankeret består av 70 leiligheter fra 37 til 196 kvm.
 • Alle leilighetene er individuelt tilpasset for optimale sol- og utsiktforhold.
 • Tegnet av arkitektkontoret SpaceGroup som tidligere 
har utviklet havnefronten i en rekke byer.
 • Ankeret ligger i Havneparken – det tidligere havneområdet som skal 
transformeres til et nytt byrom med et innholdsrikt og variert tilbud av 
aktiviteter, rekreasjon, handel og service.
Les mer

Det er mange som gleder seg til å flytte inn i sin splitter nye bolig. Milfrid og Finn Egil Sørbø har kjøpt seg en lekker 3-roms i Ankeret. Vi tok med ekteparet inn på byggeplassen og opp i andre etasje slik at de kunne få komme inn i sin egen leilighet selv om det er en god stund til innflytting. Det var et gledelig besøk!

Den gode romfølelsen

– Det var så kjekt å se at det var full aktivitet og at alt var på stell. Det var masse folk i sving overalt, noen murte vegger og noen installerte vinduer. Og det var jo helt fantastisk å komme inn i leiligheten vår! Det var så gøy å se, og veldig fint å oppleve den gode romfølelsen. Beliggenheten er fantastisk, og utsikten fra andre etasje er faktisk bedre enn vi forventet. Det var en gledelig overraskelse, sier Milfrid entusiastisk.

– Vi er så heldige å få hele tre uteplasser, så vi får masse sol og utsikt over hele havnen. Det blir så fint! Utsikten var noe vi falt for med engang da prosjektet ble lagt ut, men at det skulle bli så fantastisk hadde vi ikke drømt om. Da vi kom ut på terrassen fikk vi straks lyst til å sprette champagnen, ler Milfrid.

«Da vi kom ut på terrassen fikk vi lyst til å sprette champagnen!»

I tillegg til de rause, private uteområdene blir det flere felles takterrasser og uteområder i Ankeret. Dette gir fantastiske muligheter for flere parallelle sammenkomster og arrangementer. Uteområdene innbyr til å bli kjent med naboene og alt ligger til rette for å skape et svært sosialt fellesskap. Det blir sosialt å bo i Ankeret – om man selv ønsker det.

Fra stor villa til snerten leilighet

Ekteparet Sørbø flytter fra en stor villa på Trones. Å flytte fra enebolig til et leilighetsbygg er en stor forandring – å går fra naboer du kan vinke til over gjerdet til naboer du deler heisen med. Uten at dette skaper noe annet enn positive forventninger for Milfrid og Finn Egil.

– Her flytter alle inn samtidig, og alle vil være interessert i å bli kjent. Det blir en fin start. Et sted hvor alt er i orden og splitter nytt. Vi ser også frem til å komme til sentrum med kort vei til alt. Vi gleder oss virkelig til å flytte inn og tiden kan ikke gå fort nok. Ankeret er et perfekt sted å starte et nytt kapittel. Her kan vi bo til vi blir veldig, veldig mye mer voksne enn vi er nå, avslutter Milfrid.

Flere av leilighetene får flott sjøutsikt. Illustrasjon: Eve Images

Havneparken blir det nye sentrum i Sandnes

Solon Eiendom utvikler store deler av Havneparken i Sandnes i samarbeid med arkitektene SpaceGroup. Totalt skal det utvikles opp mot 280 boliger, kontor, handel og spisesteder med et innovativt og kreativt miljø for etablering av nye virksomheter.

– Som utbyggere forvalter vi et stort ansvar. Det vi bygger, setter sitt preg på en hel by i årtier. Kanskje for alltid. Derfor prøver vi å legge til rette for mangfold med tanke på typer boliger, aktiviteter, næring og næringstyper, kollektivtransport og alt annet som preger det urbane livet, sier Jorunn Håvarstein Austbø, prosjektutvikler i Solon Eiendom.


Publisert 29. mars 2023

Meld interesse og hold deg oppdatert
  Kontakt våre meglere

  Nina Inman
  Salgsansvarlig/Eiendomsmegler

  E: nina.inman@emvest.no
  M: 934 047 20

  Cecilie Grimsrud
  Eiendomsmegler/Fagansvarlig

  E: cecilie.grimsrud@emvest.no
  M: 958 932 90